Moviprep - suoliston tyhjennys uudessa mittakaavassa
www.moviprep.fi
MOVIPREP®
MOVIPREP® valmiste
MOVIPREP® potilasohjeet
MOVIPREP® tyhjennys
Usein kysyttyä
Yhteydenotto


Hyvä tietää tutkimukseen menoon valmistautuessa
 
Paksusuolentähystyksessä / kolonoskopiassa tutkitaan letkumaisella tähystimellä paksusuolen limakalvo.Tähystin viedään peräaukon kautta paksusuoleen. Tutkimuksen aikana limakalvolta voidaan ottaa tarvittaessa näytteitä. Näytteen ottaminen on kivutonta. Tutkimus kestää puolesta tunnista tuntiin.

Jotta tutkimus olisi helppo ja nopea suorittaa, on todella tärkeää, että suoli on mahdollisimman tyhjä. Jos suoli ei ole tarpeeksi tyhjentynyt, tutkimus voidaan joutua peruuttamaan tai siirtämään toiseen ajankohtaan.

Rautalääkkeiden tai suolen sisältöä lisäävien aineiden (esim. Ispaghula) käyttö tulisi lopettaa 7-10 päivää ennen tutkimukseen tuloa. Samoin siemeniä sisältävien marjojen, vihannesten, hedelmien ja niitä sisältävien leipien syöminen tulisi lopettaa viikkoa ennen tutkimusta.MOVIPREP® liuoksen valmistaminen
 
MOVIPREP® liuoksen nauttiminen
 
**Odota vähintään 2 tuntia ennen kuin aloitat toisen MOVIPREP®-annoksen nauttimisen.

***On tärkeää antaa MOVIPREP®-liuoksen vaikuttaa tarpeeksi pitkään, vähintään kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa.

Jokaisen nautitun MOVIPREP®-litran lisäksi pitää nauttia vähintään 1 litra kirkasta nestettä (esim. vettä, kirkasta keittoa, hedelmämehua ilman hedelmälihaa, kahvia/teetä ilman maitoa).

***On tärkeää antaa Moviprep-liuoksen vaikuttaa tarpeeksi pitkään, vähintään kaksi tuntia ennen tutkimukseen menoa.

Jokaisen nautitun MOVIPREP®-litran lisäksi pitää nauttia vähintään 1 litra kirkasta nestettä (esim. vettä, kirkasta keittoa, hedelmämehua ilman hedelmälihaa, kahvia/teetä ilman maitoa).

Sabora Pharma Oy
173992 | Copyright (c) 2023 moviprep.fi sivustot omistaa Norgine A/S yhteistyönä Suomessa Sabora Pharma Oy:n kanssa